06.03.2019Mgr. Monika PickováPřečteno: 2154x
Během února jsme se v prvouce věnovali lidskému tělu.
Protože nedílnou součástí výchovy a vzdělávání je také vedení ke zdravému životnímu stylu, zaměřili jsme se i na správné stravování.
Pracovali jsme s výživovou pyramidou, sestavovali jsme vhodné jídelníčky, zabývali jsme se i důležitostí pitného režimu a vysvětlili jsme si hygienická pravidla při přípravě pokrmů a stolování.
Při práci ve skupinách jsme z obrázků různých druhů potravin sestavili ideální svačinu.
Děti toto téma velmi zaujalo a již nyní se na obsah svých krabiček se svačinou dívají trochu jinýma očima.
Mgr. Monika Picková
Poslední ČLÁNKY ZŠ
» | Pohádka O dvanácti měsíčkách 23.04.2024 |
» | Oslava Dne Země v 5. A 23.04.2024 |
» | Den Země - 1. stupeň 23.04.2024 |
» | 8.B na Technohrátkách 22.04.2024 |
» | Povolání 18.04.2024 |
» | Odpadků se nebojíme 18.04.2024 |
» | Výlet do Pardubic 18.04.2024 |
» | Po stopách českých obrozenců 16.04.2024 |
» | Ukliďme Česko 15.04.2024 |
» | Cesta do pravěku 15.04.2024 |