06.03.2019Mgr. Monika PickováPřečteno: 2454x
Během února jsme se v prvouce věnovali lidskému tělu.
Protože nedílnou součástí výchovy a vzdělávání je také vedení ke zdravému životnímu stylu, zaměřili jsme se i na správné stravování.
Pracovali jsme s výživovou pyramidou, sestavovali jsme vhodné jídelníčky, zabývali jsme se i důležitostí pitného režimu a vysvětlili jsme si hygienická pravidla při přípravě pokrmů a stolování.
Při práci ve skupinách jsme z obrázků různých druhů potravin sestavili ideální svačinu.
Děti toto téma velmi zaujalo a již nyní se na obsah svých krabiček se svačinou dívají trochu jinýma očima.
Mgr. Monika Picková
Poslední ČLÁNKY ZŠ
» | PBIS slavnost 17.06.2025 |
» | Přípravná třída – škola v přírodě 17.06.2025 |
» | Výlet na zámek Nové Hrady 17.06.2025 |
» | Školní veletrh firmiček 17.06.2025 |
» | Dobrodružství na Seči 16.06.2025 |
» | Slavnost vyjmenovaných slov ve 3.B v pátek 13.6. 16.06.2025 |
» | Velký úspěch našich žákyň ve výtvarných soutěžích! 16.06.2025 |
» | S rytířem jsme prošli překrásnou Litomyšlí 16.06.2025 |
» | Pasování na čtenáře v prvních třídách 13.06.2025 |
» | Westíci na návštěvě v 1.B 13.06.2025 |